На 24 март неизвестни мъже са проникнали в дома на 96-годишна

...
На 24 март неизвестни мъже са проникнали в дома на 96-годишна
Коментари Харесай

Трима крадци влязоха в къщата на 96-годишна жена в Девня и я ограбиха

На 24 март неизвестни мъже са проникнали в дома на 96-годишна жена, живуща в ж.к. „ Повеляново ” в Девня, и откакто са я заплашили са направили обир на тв приемник и мебелировка. Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

След подхванатите дейности по следствие на случая и оперативно – издирвателни действия, са открити и арестувани трима мъже – причинители на действието: Й.Т. (35 г.), В.Т. (31 г.) и Д.С. (27 г.), локални поданици. Вещите, отнети при грабежа, са открити. Тримата мъже са добре известни на органите на реда и са арестувани за период до 24 часа. Към момента са им повдигнати обвинявания.
По случая има формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране и доказване на осъщественото закононарушение продължава под надзора на Районна прокуратура - Варна.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 batkojoro (преди 3 минути) Рейтинг: 4680 | Одобрение: 2145 И къде ги обесихте в Девня или в Повеляново? Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР